Artikelen

Geslaagden

Jocé is geslaagd!

Jocé is net geslaagd!! Na een geweldige rit kreeg ze te horen dat ze altijd zo moet blijven rijden. Als dat geen compliment is! Ik ga de gezellige lessen missen en ik wens je heel veel plezier met je rijbewijs!... Lees meer

Geslaagden

Arjan in geslaagd!

Yes!! Arjen is net in één keer geslaagd! Na een leuke rit mag hij straks zijn rijbewijs aanvragen. Dan mag je zonder Jaap richting Harderwijk!

Geslaagden

Tessa is geslaagd!

Tessa is net geslaagd! Hard voor gewerkt en tijdens het examen een keurige rit laten zien. Dik verdiend dus! Bedankt voor de leuke lessen en heel veel plezier ermee.... Lees meer

Geslaagden

Neeltsje

Vele strijden zijn gestreden, maar nu heeft zij gewonnen. Vandaag is Neeltsje geslaagd. Wat een doorzettingsvermogen. Fantastisch!!. Nu gaan genieten van het rijden en de vrijheid die dat biedt. Gefeliciteerd Neeltsje.

Geslaagden

Isabel is geslaagd!

Yes!!! Isabel is geslaagd!!! Vandaag viel alles op zijn plaats: de zenuwen in bedwang, TWEE leuke examinatoren en een leuke route. Super gedaan en heel veel plezier ermee!

Geslaagden

Jellie is geslaagd!

Jellie is net geslaagd. Na een erg goede rit met veel obstakels en mensen die ineens oversteken kon de uitslag ook alleen maar positief zijn. Goed gedaan Jellie. En heel veel plezier ermee.

Geslaagden

Weer twee geslaagden

De geslaagden van afgelopen tijd. Wilco en Eva hebben beide aan het CBR laten zien dat ze het alleen kunnen. En allebei ook nog geslaagd in één keer. 
Gefeliciteerd!! En heel veel plezier ermee.