Artikelen

Geslaagden

Jocé is geslaagd!

Jocé is net geslaagd!! Na een geweldige rit kreeg ze te horen dat ze altijd zo moet blijven rijden. Als dat geen compliment is! Ik ga de gezellige lessen missen en ik wens je heel veel plezier met je rijbewijs!... Lees meer

Geslaagden

Arjan in geslaagd!

Yes!! Arjen is net in één keer geslaagd! Na een leuke rit mag hij straks zijn rijbewijs aanvragen. Dan mag je zonder Jaap richting Harderwijk!

Nieuws

Ronde noord Nederland

Vandaag met deze 6 leerlingen en natuurlijk Jaap naar Groningen, Hoogeveen en daarna Harderwijk gereden. Was erg gezellig en leerzaam! Bedankt iedereen!

Geslaagden

Tessa is geslaagd!

Tessa is net geslaagd! Hard voor gewerkt en tijdens het examen een keurige rit laten zien. Dik verdiend dus! Bedankt voor de leuke lessen en heel veel plezier ermee.... Lees meer

Blog

René is met pensioen!

PENSIOEN!

Zoals sommigen al weten: René is al een aantal maanden met pensioen. Afgelopen vrijdag hebben we dat gevierd met een etentje bij Saray.

Natuurlijk hebben we tijdens het eten herinneringen opgehaald aan hoe het allemaal begon en daarna verlopen... Lees meer

Nieuws

Update over het nieuwe kantoor

Een update over onze nieuwe kantoor, want wij gaan weer verhuizen! Ditmaal blijven wij wel in hetzelfde gebouw. Het nieuwe kantoor is veel ruimer en lichter. Helaas bleek er lekkage te zijn waardoor er een nieuwe vloer in moet.

Maar... Lees meer

Nieuws

Theorieles in kleine groepen

Sinds april geven wij ook theorieles in groepjes van maximaal 4 personen. Dit is ideaal voor mensen die moeite hebben met het leren van de theorie. De lessen worden gegeven door Jaap.

Door de groep klein te houden is persoonlijke... Lees meer