Ervaringen

  • Sophia Wolfsohn

    7 maart 2016

    9

    — Geen bericht achtergelaten —

  • Sarah Vos

    12 februari 2016

    10

    Als ik niet bij rijschool Storm was gaan lessen had ik nu nog steeds mijn rijbewijs niet gehaald. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de lessen. Jelmer is altijd heel geduldig. Jelmer is niet alleen een goede rijinstructeur, maar ook een goede coach. Hij is altijd heel behulpzaam en doet zijn werk met plezier, waardoor ik ook plezier in het autorijden heb gekregen en niet heb opgegeven. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan.

  • Dana Wolff

    6 februari 2016

    10

    Ik ben blij dat ik voor rijschool Storm heb gekozen! Goede begeleiding en vooral veel geduld. Het was met Jelmer altijd gezellig en heb veel geleerd. Ik vond het ook fijn dat je altijd prive les hebt dus nooit iemand hoeft op te halen of thuis te brengen.
    Heel erg bedankt voor de leuke tijd!

  • Wieke

    7 december 2015

    8

    Wat rijlessen betreft vind ik het haast jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. De rijlessen waren altijd erg gezellig, gemoedelijk en leerzaam. Ik kreeg bij mijn vorige rijschool maar niet het gevoel dat de auto 'eigen' werd en ik zat daardoor nooit ontspannen in de auto. Bij René is dat enorm veranderd!

  • Rosa Gualtherie van Weezel

    21 november 2015

    10

    al vanaf het eerste contact was het meteen goed. Ik had mij online aangemeld en werd meteen de dag daarna terug gebeld. Ik werd zeer vriendelijk en begrijpend te woord gestaan. Met het intake gesprek werd ook alles duidelijk besproken. Tijden het lesrijden vond ik het altijd fijn dat er nooit boos werd gereageerd als je iets fout deed maar dat de nadruk ligt op wat je wel goed doet en waar je nog aan moet werken. Als ik alles weer over zou moeten doen zou ik zeker weer bij deze rijschool gaan rijden!

  • Valentina

    17 oktober 2015

    10

    Ik ben super tevreden over de ervaringen met autorijschool Storm.
    Rene toonde zich een professionele instructeur door altijd weer op een prettige manier deskundig en vooral zeer geduldig les te geven. Zeer aan te bevelen voor iedereen dus ook voor mensen met rijangst en/of faalangst.

  • Sander Snooy

    2 oktober 2015

    10

    Geweldige tijd gehad en veel geleerd. Jammer om dit hoofdstuk af te sluiten, maar aan al het leuke komt een eind.

  • Jolanda Iedema

    3 september 2015

    8,7

    Ik heb het enorm getroffen met zo'n goede, spontane en geduldige begeleiding van Jelmer Storm!
    Ik had heel veel faalangst en het was een hele hoge drempel om te beginnen met lessen. Ik ben 38 jaar en had nooit gedacht dat het mij zou lukken om nog mijn rijbewijs te halen. En dan gewoon in 1x afrijden. Ik adviseer iedereen om bij de autorijschool Storm te gaan lessen. In het begin gesprek word je goed ingelicht en zijn de vragen altijd welkom.

  • Muzaffer Demir

    28 augustus 2015

    10

    Ik heb heel goed ervaring met Autorijschool Storm.
    Hij is gespecialiseerd in rijangst, mensen die probleem hebben met faalangst, hij is heel geduldig .

  • Annigje Zeemans

    19 juni 2015

    9

    Een 10 staat zo overdreven, vandaar een 9, maar ik ben werkelijk in alle opzichten heel enthousiast over deze rijschool! Fantastische begeleiding, zeer toegewijd en deskundig! Maar vooral ook zeer plezierig en aangenaam, ook wat waard. Elke les kreeg je de volledige aandacht en er werd niet op 5 minuten gekeken. Echt super!